Bent u klant van DSB Bank of bent u klant geweest en wilt u zich aanmelden voor de WCAM-regeling? Vul dan hier het aanmeldingsformulier in.

Aanmeldingsformulier

De WCAM-regeling geldt alleen voor consumenten. Zakelijke klanten vallen niet onder de regeling. Let op: niet iedereen die onder de regeling valt heeft recht op een compensatie. 

Beoordeling producten

In november jl. heeft u een brief ontvangen waarin staat dat u mogelijk recht heeft op een compensatie. Niet iedereen die bij DSB Bank klant is of is geweest, ontvangt een compensatie. Of u een compensatie krijgt, kan pas worden beoordeeld nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen.

Na aanmelding controleren wij of u producten heeft of heeft gehad waarvoor compensatie wordt geboden. Als dat niet zo is, dan krijgt u een brief waarin staat dat u geen compensatie ontvangt. Daarmee houdt het voor u op. Als u het daar niet mee eens bent, kunt u bezwaar maken.

Het kan zijn dat u meerdere brieven ontvangt, omdat u alleen of met een (ex-) partner meerdere producten heeft afgesloten. Bovenin de brief kunt u zien, voor wie de brief is bestemd. De afwijzing geldt dus voor de producten die zijn gesloten door de persoon/personen die in de aanhef staan.

Bevestigen aanmelding belangrijk

Als u wel producten heeft of heeft gehad waarvoor mogelijk compensatie wordt geboden, ontvangt u een brief voor de bevestiging van uw aanmelding ('Registratie van aanmelding'). Die brief moet u invullen en ondertekend terugsturen binnen 10 weken na ontvangst van de brief. Het is belangrijk dat u controleert of de brief door u en uw (ex) partner is ondertekend en dat u alle gevraagde gegevens (in ieder geval: kopie van een geldig legitimatiebewijs) meestuurt. Doet u dat niet, of zijn de gegevens niet compleet, dan wordt u niet beoordeeld. Klik hier voor meer informatie over de registratie van aanmelding.

Let op: het kan nog steeds zo zijn dat u op grond van uw persoonlijke omstandigheden geen compensatie krijgt voor uw producten.

Mede-contractant

Als u samen met een (ex-)partner via DSB Bank contracten heeft afgesloten dan ontvangt u voor die producten samen een brief 'Registratie van aanmelding'. U moet allebei de brief invullen en ondertekend terug sturen binnen 10 weken na ontvangst van de brief. Doet u dat niet, of zijn de gegevens niet compleet, dan wordt u niet beoordeeld.

Het kan dus zo zijn dat u meerdere brieven ontvangt, omdat u alleen of met een (ex-)partner contracten heeft afgesloten. Bovenin de brief kunt u zien, voor wie de brief is bestemd. U moet ieder van die brieven terugsturen.

Aanmelding namens een klant/door erfgenaam?

Klanten moeten zich zelf aanmelden voor de WCAM-regeling. Aanmelding door een ander of via een belangenorganisatie of met een groep is niet mogelijk. Bent u advocaat, wettelijk vertegenwoordiger of erfgenaam van een klant dan kunt u via een apart formulier de klant wel aanmelden. U kunt hiervoor telefonisch een aanmeldingsformulier opvragen. Belt u hiervoor met 088-372 66 66. 

Sluiting aanmelding

Aanmelding is mogelijk uiterlijk op 8 november 2015.